Barcelona Comerç

Castellano  |  Català
Iniciar Sessió
Benvinguts a la web de Barcelona Comerç
La cerca no pot estar buida

Activitats

ALOHA! CARNAVAL 2014

organitza Cor d'Horta  ·  0 comentaris
Imprimir

Data: 04/02/2014

El proper 1 de març arriben les disfresses i les màscares al barri. Aquest any el Cor d’Horta i el Mercat juntament amb Festa 1 Carnaval, t’apropa a l'entorn més exòtic.

No us oblideu de visitar el Mercat d’Horta i les botigues del nostre eix comercial pel matí. Podreu gaudir dels productes frescos i de qualitat de sempre, mentre passegeu per un entorn idíl·lic i paradisíac !

A les 18:30h s'iniciarà la Gran Rua de Carnestoltes, que com cada any, constarà d’una cercavila pels carrers del barri i un final de festa a la Plaça Bacardí.

El recorregut de la cercavila serà: Plaça Cosmos, Carrer Dante Alighieri, Passeig Maragall, gir al Carrer Petrarca, Carrer Tajo, Carrer Lisboa, Carrer Santa Joana d’Arc, Carrer Dante Alighieri, Baixada de la Plana, Carrer Tajo i Plaça Bacardí.

Us animem també a que apunteu la vostra comparsa a la rua, podeu passar pel Passatge Vila i Rosell, 8, o seguir les instruccions de les bases que s'adjunten a continuació:

Podreu guanyar premis de 500€, 300€, 150€ i 100€ en vals de compra.

A més a més, es donaran dos premis de 100€ en vals de compra a la disfressa més original i a la més satírica, respectivament.

Veniu a participar en aquesta festa del barri !

Fitxers relacionats:
Comentaris:Hi han 0 comentaris disponibles.

En Portada

  • Ajuntament de Barcelona Promoció Econòmica
  • Generalitat de Catalunya
  • Cambra de Comerç de Barcelona