Barcelona Comerç

Castellano  |  Català
Iniciar Sessió
Benvinguts a la web de Barcelona Comerç
La cerca no pot estar buida

Inscripció "Parlem de comerç urbà"

Els pròxims dies 19 i 20 de maig de 2014 Barcelona Comerç organitza les XII Jornades Europees de Comerç Urbà “Parlem de Comerç Urbà” que tindran lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) situat al carrer Montalegre, 5 de Barcelona.

Barcelona Comerç, representants del comerç urbà de Barcelona i organitzador de les Jornades Europees de Vitrines D’Europe, convida a tots els comerciants de Barcelona a l’hora que a comerciants de França, Itàlia, Bèlgica, Portugal, Luxemburg i de la resta de Catalunya i Espanya, així com als venedors dels Mercats Municipals, a debatre sobre comerç.

Com es pot assistir a les Jornades?

Participar a les Jornades del Comerç Urbà és molt senzill, només cal omplir aquest formulari i abonar els drets de participació i tot seguit (el dia laborable següent) rebrà la confirmació.

De quin import és el dret de participació?

El preu per participar a les Jornades de Comerç Urbà de Barcelona és de 150 €.

No obstant això, els associats a col•lectius o associacions de comerciants de qualsevol país d’Europa, abonaran un preu especial, més econòmic, que ha fixat Vitrines d’Europe, que és de 90 €.

Per als associats a qualsevol eix comercial, associació de comerciants o de venedors de Mercats de la ciutat de Barcelona, la Direcció de Comerç de l’Ajuntament de Barcelona, ha disposat un preu especial que és de 45 €.

I els acompanyants?

Tots els participants inscrits a les jornades poden inscriure una o més persones com acompanyants. Els acompanyants no tindran accés a les sessions ni a les conferències, però podran assistir a la recepció oficial i sopar que se celebrarà el dilluns 19 al Palauet Albéniz. A més podran fer una visita turística guiada per la ciutat el dilluns 19 per la tarda.

Preu pels acompanyants: 35 €

A què dóna dret la inscripció?

A rebre la documentació de les Jornades: acreditació i el material de les Jornades.

A participar a totes les sessions i conferencies que consten al programa oficial de les Jornades, així com, a intervenir quan s’obri un torn de preguntes, a les sessions.

A rebre uns auriculars per escoltar les traduccions simultànies que es faran de totes les sessions, ponències i conferències.

A rebre les ponències (un cop publicades), així com tots els documents annexes que es confeccionin.

Inclou el dinar de treball del dia 19 de maig, que se servirà al Centre de Cultura Contemporània i el Sopar de Gala que se celebrarà al Palauet Albéniz el mateix dia 19 per la nit (a partir de les 9 del vespre).

Com realitzar el pagament?

Per transferència bancària a “la Caixa”, al compte corrent :
IBAN ES34 2100 3009 2722 0033 3059
A nom de Barcelona Comerç i indicar Jornades Comerç Urbà.

Cal enviar una còpia de la transferència, juntament amb el nom i congnoms utilitzats en el formulari d’inscripció.

La data límit d'inscripció es el 15 DE MAIG DE 2014.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ
Els campos amb asterisc (*) són obligatoris.

Pertanyo a una associació o col·lectiu de comerciants?         Sí         No

Vindré amb acompanyants?         Sí         No

Escriu a continuació els caràcters que apareixen en la imatge. Aquesta verificació evita que programes automàtics puguin accedir, sense autorització, als comptes.

Si no veus be l'imatge, fes clic aquí.


El preu orientatiu de la seva inscripció es de 150 €

Per formalitzar la seva inscripció haurà de realitzar un ingrés o transferència bancària al número de compte bancaria que li mostrem a continuació:
IBAN ES34 2100 3009 2722 0033 3059
Recordeu definir correctament el titular Barcelona Comerç i la referència Jornades Comerç Urbà.
Cal enviar una còpia de la transferència, juntament amb el nom i congnoms utilitzats en el formulari d’inscripció. La incripció no serà efectiva fins que Barcelona Comerç no hagi rebut el justificant de pagament.

  • Ajuntament de Barcelona Promoció Econòmica
  • Generalitat de Catalunya
  • Cambra de Comerç de Barcelona