Barcelona Comerç

Castellano  |  Català
Iniciar Sessió
Benvinguts a la web de Barcelona Comerç
La cerca no pot estar buida

Noticies

Carta als comerciants de Barcelona

publica Barcelona Comerç  ·  13, març 2020  ·  0 comentaris
Imprimir

Benvolgudes i benvolguts comerciants,

Des de Barcelona Comerç estem treballant perquè les diferents administracions públiques i governs activin les mesures que necessitem per defensar la nostra activitat econòmica, en un moment difícil com l’actual, en plena expansió del SARS-COV-2. 

Hem demanat a les administracions indicacions clares i inequívoques sobre qualsevol de les mesures que s'estan prenent, per saber si afecten al comerç i els hem fet saber que, en cas que es decreti el seu tancament, calen mesures de caràcter econòmic.

Així, el missatge que estem fent arribar als responsables polítics i de la gestió pública del comerç de proximitat de Barcelona, de Catalunya (i també als nostres contactes a l’Estat i a Europa)  es basa en la necessitat que de conèixer el detall de les ajudes per als milers de comerciants de proximitat i pimes dels eixos comercials de Barcelona com ara:

  • L’ajornament o exempció en el pagament dels diferents impostos (IVA, IRPF) i quotes d’autònoms, així com cànons i taxes per subministraments i serveis.
  • La protecció dels treballadors dels comerços que hagin de tancar que es pugui contemplar que el seu salari i cotitzacions puguin ser assumides per l’Estat, en el període de tancament.
  • Que es reforcin o ampliïn les línies de crèdit als comerços de proximitat i pimes a interès 0%.
  • L’ajornament del pagament dels lloguers dels negocis, a causa de la intensa baixada de l’activitat comercial que s’està produint.  

D’altra banda, i sense obviar que hem d’exigir el suport necessari dels diferents estaments de govern perquè això sigui possible, us convidem a traslladar serenitat i calma als nostres clients i veïns, transmetent missatges de prevenció positius. Estem segurs que entre tots, i conjuntament, podem superar aquest moment.

Des de Barcelona Comerç i els eixos comercials estem a la vostra disposició, per atendre les necessitats que es plantegin i aconseguir els suports que necessitem. Us anirem comunicant, en aquest sentit, la informació de la que disposem en tot moment.

 

Barcelona Comerç
@eixosbcn
#FentBarriFemCiutat

- foto: Merceria Perelló, associada a l'Eix de SantAndreu

 

Comentaris:Hi han 0 comentaris disponibles.

En Portada

  • Ajuntament de Barcelona Promoció Econòmica
  • Generalitat de Catalunya
  • Cambra de Comerç de Barcelona