Barcelona Comerç

Castellano  |  Català
Iniciar Sessió
Benvinguts a la web de Barcelona Comerç
La cerca no pot estar buida

Noticies

Vols vendre més que mai aquesta campanya de Nadal?

publica Barcelona Comerç  ·  6, novembre 2015  ·  0 comentaris
Imprimir

Vols tenir els/les millors dependents/es al teu comerç per la campanya de Nadal? Troba els/les millors candidats/es per la teva botiga gràcies al Programa Làbora.

El programa Làbora posa a la disposició de l’empresa un equip de suport que l’acompanya de forma personalitzada en la definició del perfil professional per cada lloc de treball. Ofereix un servei de preselecció per competències de candidats/es per determinar el comportament futur i el nivell d’adequació d’una persona al lloc de treball. A més, proporciona als empresaris l’assessorament d’un/a professional que acompanya el comerç en el procés de selecció, així com en el període inicial de la contractació.

És un projecte innovador liderat per l’Ajuntament, amb la col·laboració de les entitats socials Creu Roja, ECAS i FEICAT i del teixit empresarial de la ciutat. Es tracta d’un programa dissenyat per trobar les persones que millor encaixen amb les necessitats de l’empresa.

Per l’empresa i l’empresari representa un compromís ferm amb la Responsabilitat Social Corporativa. En aquest sentit, l’Ajuntament la certifica i reconeix com a empresa solidària atorgant-li el Segell Làbora, que l’acredita com a empresa que ha formalitzat una contractació laboral a una persona en risc d’exclusió social, tot vetllant per la igualtat d’oportunitats.

El Programa Làbora proporciona a l’empresa que formalitzi un contracte laboral amb les persones inscrites l’oportunitat de beneficiar-se d’incentius econòmics i bonificacions a través del Programa Bons Compromís Ocupació.

Si estàs interessat contacta amb:
Jessica Moreno
681 105 941
Jessica.moreno@laborabcn.cat

Comentaris:Hi han 0 comentaris disponibles.

En Portada

  • Ajuntament de Barcelona Promoció Econòmica
  • Generalitat de Catalunya
  • Cambra de Comerç de Barcelona