Barcelona Comerç

Castellano  |  Català
Iniciar Sessió
Benvinguts a la web de Barcelona Comerç
La cerca no pot estar buida

Noticies

El president de la Fundació i l’eix Maragall reconeguts a la 16a edició dels premis Barcelona la Millor Botiga del Món

publica Barcelona Comerç  ·  25, octubre 2013  ·  0 comentaris
Imprimir

Premi Albert González a la tasca de contribució i coneixement del comerç de la ciutat
El jurat dels premis "Barcelona, la millor botiga del món", fent-se ressò del parer de molts sectors del món del comerç de Barcelona, ha decidit, per unanimitat, que el premi a la tasca de contribució del comerç de la ciutat porti el nom d’Albert González.

Tots nosaltres, comerciants, associacions i entitats, autoritats i amics, difícilment podem pensar en un millor ambaixador del comerç de la ciutat que l’Albert, per la seva tasca i suport a la dinamització, per la seva dedicació a explicar arreu del món, i avant la lettre, la marca Barcelona, aplicada al comerç de la ciutat, pel seu compromís a escoltar-nos i aconsellar-nos en les nostres activitats.

Al senyor Vicenç Gasca
www.gascaconfeccions.com

En Vicens Gasca és el gran impulsor de multitud d'iniciatives de dinamització comercial de la ciutat. Per posar-ne només dos exemples:

-. portes endins, amb un renovat esforç en la campanya de Nadal, amb una nova concepció de l’enllumenat i èxits com la pista de gel, i haver conduït, amb destresa, la confluència dels anhels dels diferents eixos comercials de la ciutat.
-.més enllà de Barcelona, amb la seva presència i animació de l’associació Vitrines d’Europe i en les seves trobades anuals, en les quals la nostra ciutat destaca per les seves aportacions.

Menció especial del jurat

Unió de Botiguers Congrés Indians i Eix Maragall
www.eixamaragall.com / www.ubci.cat

El jurat ha volgut concedir una menció especial a la Unió de Botiguers Congrés i Indians i a l’Eix Maragall per la seva iniciativa de col•laboració entre les dues entitats amb actuació en territoris limítrofs. La major experiència i potencial de l’Eix Maragall ha servit de suport a les iniciatives de la Unió de Botiguers Congrés i Indians i aquesta, al seu torn, ha portat saba nova al conjunt del territori.

Font: www.comerc.bcn.cat

Comentaris:Hi han 0 comentaris disponibles.

En Portada

  • Ajuntament de Barcelona Promoció Econòmica
  • Generalitat de Catalunya
  • Cambra de Comerç de Barcelona