Barcelona Comerç

Castellano  |  Català
Iniciar Sessió
Benvinguts a la web de Barcelona Comerç
La cerca no pot estar buida

Noticies

Tapantoni: un gran èxit

publica Sant Antoni Comerç  ·  29, maig 2013  ·  0 comentaris
Imprimir

Fins aquest divendres encara podeu gaudir de la primera edició de Tapantoni, la ruta de tapes pel barri de Sant Antoni de Barcelona.

Des del 6 de maig, 23 establiments de Sant Antoni ofereixen una tapa i la beguda que l'acompanya al preu de 2 euros.

La campanya Tapantoni que acaba el dia 31 de maig està essent tot un èxit. els establiments participants han arribat a fer més de 1000 tapes al dia de les que ofereixen per la campanya Tapantoni.

Les propostes d'aquests establiments van des de les tapes més sofisticades fins a les més tradicionals.

Els establiments comercials i de serveis associats a Sant Antoni Comerç han estat els encarregats de distribuir entre els seus clients un desplegable on hi ha el plànol del barri amb els bars participants i les tapes que ofereixen.

Amb aquesta campanya es vol convidar a fer un tomb per Sant Antoni, un barri comercial per excel•lència, que ara complementa la seva oferta comercial amb una oferta de restauració i oci cada cop més important, gràcies a l'obertura de nous locals que conviuen amb els de tota la vida.

Els locals participants en aquesta primera edició del Tapantoni són: Bar Calders, Bar Líder, Bar Merquén, Bar Ràdio, Bracafè, Cafè del Barri, El Duende, El Jabalí de Ronda, El Museu de l'Embotit, Els Sortidors del Parlament, Fàbrica Moritz Barcelona, Fleca Barot, Gelateria Sirvent de la Ronda, La Bodega d'En Rafel, Mono Risto-Bar, Nostàlgic, Piccolo, Pizzeria Tres i No Res, Rekons, restaurant La Tata, Terra Mar, el 20 metros i Vinòdrom.

Fitxers relacionats:
Comentaris:Hi han 0 comentaris disponibles.

En Portada

  • Ajuntament de Barcelona Promoció Econòmica
  • Generalitat de Catalunya
  • Cambra de Comerç de Barcelona