Barcelona Comerç

Castellano  |  Català
Iniciar Sessió
Benvinguts a la web de Barcelona Comerç
La cerca no pot estar buida

Activitats

Horta Enigmàtica, una forma diferent de viure i descobrir el barri

organitza Cor d'Horta  ·  0 comentaris
Imprimir

Lloc: Districte d'Horta- Guinardó
Data inici: 12/03/2018
Data fi: 30/06/2018

L'Eix Comercial d'Horta engega aquest proper 12 de març una original iniciativa que proposa descobrir els comerços del barri a través d'un joc d'enigmes col·locats als aparadors dels 45 establiments col·laboradors del concurs: HORTA ENIGMÀTICA

Aquesta nova iniciativa de dinamització comercial forma part de les activitats organitzades en el marc de la campanya de l'Any del Comerç i la Cultura, del que Fundació Barcelona Comerç és impulsora juntament amb l'Ajuntament de Barcelona.

Detalls del concurs HORTA ENIGMÀTICA:

Tots els enigmes, que estan directament relacionats amb el producte, gènere o servei de cada botiga en qüestió, han estat desenvolupats pels alumnes de l'Escola Immaculada Concepció d'Horta amb el suport de l'enigmista Màrius Serra, qui ha destacat el seu enginy a l'hora de crear-los.

Important! 
1.- Per participar en el concurs "Horta Enigmàtica":
Cal recollir a l'Oficina del Cor d'Horta, un "Solucionàrius", la llibreta per apuntar les respostes dels enigmes i que cada concursant ha de completar amb les solucions i segells dels comerços on llueixen aquests enunciats de significat encobert.

2.- El 30 de juny es tancarà el termini de participació. Tots els concursants que hagin encertat, competiran en una "batalla d'enigmes" final, prevista al setembre. Els tres primers classificats d'aquest gran enfrontament de solucionadors d'enigmes, es repartiran 2.000 euros en vals de compra per bescanviar al barri.

 

La presentació oficial d'Horta Enigmàtica, s'ha fet aquesta setmana a la sala Anna Monereo del col·legi Immaculada Concepció d'Horta, amb l'assistència de la Directora de Comerç de l'Ajuntament de Barcelona, Mercè García, la Consellera de Comerç del districte d'Horta-Guinardó, Elena Tarifa i el Conseller de Cultura del districte d'Horta-Guinardó, Fernando Marín. 

Comentaris:Hi han 0 comentaris disponibles.

En Portada

  • Ajuntament de Barcelona Promoció Econòmica
  • Generalitat de Catalunya
  • Cambra de Comerç de Barcelona