Barcelona Comerç

Castellano  |  Català
Iniciar Sessió
Benvinguts a la web de Barcelona Comerç
La cerca no pot estar buida

Activitats

Atrapa la Tapa Primavera Estiu 2017

organitza Eix Maragall  ·  0 comentaris
Imprimir

Lloc: Bars i restaurants de la ruta "Atrapa la Tapa" del districte de Sant Andreu
Data inici: 11/05/2017
Data fi: 27/07/2017

Comença la 4a edició de la ruta Atrapa la Tapa del Districte de Sant Andreu amb la participació de més de 40 establiments de Sant Andreu, Bon Pastor, Trinitat Vella, Navas, la Sagrera i Congrés-Indians.

Atrapa la Tapa comença el proper 11 de maig i durarà fins al novembre: Cada dijous, a partir de les 19:00 hores, els bars i restaurants participants oferiran una tapa especial a un preu especial d’1,95 euros. I per primera vegada, inclou una tapa de cuina oriental.

La ruta de la tapa s’organitza enguany en 2 fases: la primera de l’11 de maig fins a l’27 de juliol i la segona, amb noves tapes, del 7 de setembre al 30 de novembre, amb una petita aturada a mitjans d’agost.

A més, els participants a la ruta podran participar en els sortejos de 2 sopars per a 2 persones, amb un import màxim de 70 euros en un dels restaurants de la ruta. Serà sopar al final de cada fase: un sopar es farà al final de la ruta de la primavera i l’altre es farà al final de la ruta de la tardor. Els i les participants hauran d’emplenar les caselles del passaport del plànol i lliurar-lo a les oficines dels eixos i associacions de comerciants.

La vida al barri, amb ruta de tapes, és millor ;-).

Comentaris:Hi han 0 comentaris disponibles.

En Portada

  • Ajuntament de Barcelona Promoció Econòmica
  • Generalitat de Catalunya
  • Cambra de Comerç de Barcelona