Barcelona Comerç

Castellano  |  Català
Iniciar Sessió
Benvinguts a la web de Barcelona Comerç
La cerca no pot estar buida

Activitats

La festa dels Colors arriba a la F. M. de Navas

organitza Eix Maragall  ·  0 comentaris
Imprimir

Lloc: carrer Trinxant amb Passeig Maragall
Data: 14/05/2016

Aquest any per la Festa Major de Navas anem a muntar una de ben grossa...

El dissabte 14 de maig ballarem i gaudirem amb la pluja de pols de colors al carrer Trinxant amb Passeig Maragall.

Podeu comprar les bossetes de colors a les botigues associades on veieu el cartell de "Venda Anticipada", el preu anticipat és d'1€, el mateix día serà d'1,50€.

Aquí us deixem uns quants CONSELLS per fer de la Festa dels Colors un dia perfecte:

* Vine vestit amb roba de color blanc i a més de seguir la tradició índia, aconseguiràs que ressaltin més els colors.
* Com ja sabeu, el Holi és una festa popular que el seu objectiu és tacar-se de vius colors, Així que busca la roba més vella de l'armari i gaudeix sense preocupar-te per si s'espatlla massa. De totes maneres els pols de colors són rentables. En alguns casos costen de netejar però sempre pots posar la roba en remull unes hores o utilitzar una mica de lleixiu.
* A la festa s’utilitzen colors d'origen natural. Aquests no solen provocar al·lèrgies. No obstant això, protegeix la teva pell i pèl.
* Recomanem l'ús de crema hidratant en la pell abans i després del Holi. Facilitarà que puguis llevar-te el tint amb més facilitat. També pots cobrir-te el cap o posar-te oli en el pèl per protegir-ho i esmalt en les ungles de les mans i els peus.
* La crema hidratant funciona millor que el sabó per llevar-te el tint de la pell. Així evitaràs fregar, fregar i fregar la teva pell!!
* Holi es caracteritza pel tiratge de colors, per favor evita tacar als espectadors que no vulguin participar en la guerra de colors. Sigues respectuós amb la resta d'assistents. 
* Vigila que els pols no entrin en els ulls. Pots posar-te unes ulleres de sol o simplement anar amb compte!!! També pots utilitzar una mascareta si et trobes enmig del núvol de color del tiratge conjunt de colors a l'aire. Si tens problemes respiratoris t'aconsellem que et posis en un lateral en la GRAN EXPLOSÓ de  COLOR!!!
* Porta alguna cosa per protegir-te del sol i beu aigua per evitar un cop de calor. 
* Protegeix els objectius de les càmeres de fotos i vídeos amb un plàstic, per evitar que entre pols en el seu interior.
Sobretot... G A U D E I X  de la festa!!!

Comentaris:Hi han 0 comentaris disponibles.

En Portada

  • Ajuntament de Barcelona Promoció Econòmica
  • Generalitat de Catalunya
  • Cambra de Comerç de Barcelona