Barcelona Comerç

Castellano  |  Català
Iniciar Sessió
Benvinguts a la web de Barcelona Comerç
La cerca no pot estar buida

Activitats

Quarta Fira Gastronòmica & Nit de Comerç 2016

organitza Cor d'Horta  ·  0 comentaris
Imprimir

Lloc: Al Mercat d’Horta
Data: 09/04/2016

Torna la FIRA GASTRONÒMICA & NIT DE COMERÇ!

El Mercat d’Horta obrirà les seves portes dissabte 09 d’abril a la tarda de 17:00h a 00:00h (entrada gratuïta al recinte).

El Mercat d'Horta es convertirà en un espai on les parades ofereixen el producte fresc, cuinat en format de tapa de degustació, perquè el client pugui tastar el producte de qualitat que es ven als mercats municipals. Aquest any comptem amb 350m2 de carpa addicionals al carrer Tajo on s'ubicaran els establiments de carrer, per oferir més espai als nostres visitants.

Totes aquelles persones que vulguin provar els productes que oferiran els comerciants podran fer-ho comprant els tiquets gastronòmics.

La venda de Tiquets Gastronòmics es podrà realitzar el mateix dia 09 a:
- Espai que tindrem al carrer Tajo
Al preu de 6€ (5 consumicions + copa de vidre)

O de forma anticipada a:
- Oficina de la Federació de Comerç Cor d’Horta i Mercat (Pge. Vila i Rosell, 8)
- Oficina d’Atenció al Client del Mercat d’Horta
- En alguns establiments participants
Al preu de 5€ (5 consumicions + copa de vidre).

En les tres primeres edicions de Fira Gastronòmica i Nit de Comerç l'èxit va ser total, superant totes les expectatives.

La iniciativa de l'Eix Comercial Cor d’Horta i Mercat, va transformar des de les cinc de la tarda fins a mitjanit el Mercat d'Horta en un multi espai de comerç, oci i gastronomia. I és que veïns i visitants de tota Barcelona van participar en aquesta singular festa de comerç, en la que l'objectiu era mostrar a tothom el que es ven i es pot comprar a Horta.

Per a l'ocasió es van obrir les parades del mercat en un horari gens convencional i els comerciants amb establiment al carrer van disposar d'espais especials a l'interior del mercat per mostrar també els seus productes. Novament els comerciants de carrer s'ubicaren a l'exterior en una gran carpa.
Entre els visitants es van sortejar 85 € en vals de compra i es van organitzar activitats lúdiques per a grans i petits amb un gran final de festa a càrrec del grup hortenc The Lito, autors de la cançó Compra a Horta.

Enguany també hi haurà concursos, sortejos, actuacions, i una gran actuació musical de final de festa a partir de les 22h.

No us ho perdeu !!!

Comentaris:Hi han 0 comentaris disponibles.

En Portada

  • Ajuntament de Barcelona Promoció Econòmica
  • Generalitat de Catalunya
  • Cambra de Comerç de Barcelona