Barcelona Comerç

Castellano  |  Català
Iniciar Sessió
Benvinguts a la web de Barcelona Comerç
La cerca no pot estar buida

Activitats

Torna Tapantoni, del 13 al 29 de novembre

Lloc: Eix Comercial de Sant Antoni
Data inici: 13/11/2015
Data fi: 29/11/2015

Tapantoni, la ruta de tapes del barri de Sant Antoni (Barcelona) organitzada per Sant Antoni Comerç torna del 13 al 29 de novembre

Aquesta és la la sisena edició de Tapantoni, Durant aquests dies, 39 establiments oferiran una tapa i la beguda que l'acompanya al preu de 2,50 euros i 7 establiments oferiran un Menú especial Tapantoni al preu de 25 €.

Els establiments comercials i de serveis associats a Sant Antoni Comerç distribuiran entre els seus clients un desplegable on hi ha el plànol del barri amb els bars i restaurants participants i les tapes o menús que ofereixen.

L’edició del Tapantoni de tardor també compta amb un concurs en el qual els clients poden votar l’establiment que els ha ofert la millor tapa o el millor menú, lliurant unes butlletes en els establiments participants.

Tapantoni us convida a fer un tomb per Sant Antoni, un barri comercial per excel•lència, que ara complementa la seva oferta comercial tradicional amb una oferta de restauració i oci cada cop més important, gràcies a l'obertura de nous locals que conviuen amb els de tota la vida.

Els establiments participants en aquesta edició de tardor del Tapantoni pel que fa a les tapes són:

Anardi restaurant, Bar bodega Chiqui, Bar Casa Balnca, Bar Pothos, Bracafè, Cafè Bar Merquén, Cafeparís, Cafeteria-Xurreria Forn d’En Pau, Ca la Jadi, Caravela Gourmet, Catavins, El Caliu Bar, El Duende, El Rebost de Sant Antoni, El 20 metros, Es Tastet, Fàbrica Moritz Barcelona, Fleca Barot, Gelateria Sirvent de la Ronda, Hamburgueseria La Lia, idò D.O. Balears, Jovani & Vins, La Bodega d'En Rafel, Lambicus, La Chirusa, L’Industrial, La Terrassa de l’Aiguajoc, Nostàlgic, Nostrebar, Nou Ambiente del Sur, OchoBCN, Passatge Tainos, Petit Ballet Restaurant, Racó de Manso, Rekons, Restaurante Mateo’s, Restaurant Terra Mar, Tootsie i Vinòdrom.

I els establiments que ofereixen el Menú Tapantoni són: Bar Calders, Bar Restaurante La Montiel 37, el dinàmic de bcn, el Museu de l’Embotit, Els Ocellets, La Tata i Tonka Bar Restaurant.

A la web tapantoni.com es podran trobar també les tapes i menús que ofereixen els establiments participants.

Comentaris:Hi han 0 comentaris disponibles.

En Portada

  • Ajuntament de Barcelona Promoció Econòmica
  • Generalitat de Catalunya
  • Cambra de Comerç de Barcelona