Barcelona Comerç

Castellano  |  Català
Iniciar Sessió
Benvinguts a la web de Barcelona Comerç
La cerca no pot estar buida

Activitats

Festa Major al barri del Clot-Camp de l'Arpa.

Imprimir

Lloc: Eix Clot
Data inici: 12/11/2015
Data fi: 28/11/2015

L'Eix Clot us convida a les activitats que oferirem per Festa Major al barri del Clot-Camp de l'Arpa.

La Passarel·la de Moda al carrer: 6 de novembre a les 20:30 a l'Avinguda Meridiana entre els carrers de la Corunya i Aragó podran veure la moda actual i propera de les botigues roba, complements i perruqueries de l'Eix Clot. Andrés Castillo Joieria Rellotgeria, Joieria Tecu, Kiley Joiers, Rellotgeria Lara, Albert Torres Artesanies, Anna Pavia Pelusalón, Perruqueria Francis, Beauty & Care, Vanessa Hidalgo Estilistes, Arxé, By Me, La Calaixera del Clot, Mertxesites, Flis Flas, Armand Òptics , Òptiques Tutusaus, Paloma 1a Infància i Paper Groc. Col·laboren maquillant a les models Mòn Estètic i Bell Cap, pentinant-les Perruqueria Nujor, decorant la passarel·la Jardinet del Clot i oferint piscolabis Pastisseria La Palma.

Tarda de Música: 12 de novembre a les 18:00 al carrer Rogent alçada Bassols Hangar 05 Produccions Artístiques SL oferirà els concerts de Queenuendo, Acot Para Consumo i Ja hi som que ens farà passar una tarda de Festa Major plena de música gaudint de grups del barri del Clot-Camp de l'Arpa. Es faran 4 sortejos de vals de compra per bescanviar a qualsevol comerç de l'Eix Clot.

Matí d'Animació Infantil: 7 de novembre a partir de les 11:00 al carrer Rogent alçada Bassols hi haurà un pinta cares per posar divertits als nens i nenes. A les 12 la Cia. Lacontrapunt ens farà ballar, cantar i passar-ho bé a tots. Els nostres socis (Granier, Big Ben, Pastisseria Gual, Pannus i Tutti Frutti) oferiran als més petits un regal dolç. També hi hauran 4 sortejos de vals de compra.

Nit de Tapes: 28 de novembre a les 19:00 al Mercat del Clot. Per tercer any consecutiu, el Mercat Clot obre les seves portes per oferir un tast especial. La música de Sonia Gray, El Pensamiento de Newton i els DJ The Neighbours amenaran la tarda-nit. Aquest any el Mercat del Clot vol celebrar el seu 20è aniversari de la remodelació amb un sorteig de 1000 € en vals de compra.

Comentaris:Hi han 0 comentaris disponibles.

En Portada

  • Ajuntament de Barcelona Promoció Econòmica
  • Generalitat de Catalunya
  • Cambra de Comerç de Barcelona