Barcelona Comerç

Castellano  |  Català
Iniciar Sessió
Benvinguts a la web de Barcelona Comerç
La cerca no pot estar buida

Activitats

Mil Anys d'història, a la fira medieval de Creu Coberta

organitza Creu Coberta  ·  0 comentaris
Imprimir

Data inici: 04/10/2014
Data fi: 05/10/2014

La Fira Medieval de Creu Coberta arriba a la novena edició.

La Fira Medieval a Creu Coberta, els propers 4 i 5 d’octubre, incorpora un conjunt d’activitats, artistes, parades, artesans i milers de productes, que ens faran tornar a l’Edat Mitjana. Una celebració que ja arriba als 9 anys i que vol recordar el passat importantíssim que tingué el carrer Creu Coberta –llavors camí- durant l’Edat Mitjana.

Arquers i cavallers, bufadors de vidre i basters, belles damisel•les i el comte de Mont Creu, es reuniran durant el cap de setmana arreu de Creu Coberta per recuperar el passat medieval d'aquest racó de Barcelona, i per fer festa grossa, també aprofitant la Festa Major d’Hostafrancs, que se celebra entorn de la festivitat de l’Àngel Custodi.

Dissabte, 4 d'octubre, a les 12.30 h del migdia les autoritats acompanyaran els comerciants de l'Eix de Creu Coberta per a la inauguració de la Fira Medieval , i immediatament després, a la 1 del migdia, gràcies a la interpretació de “El retorn de Jaume I” a càrrec de Tallaferro, aquest Rei tornarà a passar pel nostre carrer, igual que ho va fer en diverses ocasions el segle XIII.

Fitxers relacionats:
Cartell (JPG)
Comentaris:Hi han 0 comentaris disponibles.

En Portada

  • Ajuntament de Barcelona Promoció Econòmica
  • Generalitat de Catalunya
  • Cambra de Comerç de Barcelona