Barcelona Comerç

Castellano  |  Català
Iniciar Sessió
Benvinguts a la web de Barcelona Comerç
La cerca no pot estar buida

Activitats

LA Plaça Maragall es torna a omplir de gastronòmia

organitza Eix Maragall  ·  0 comentaris
Imprimir

Data inici: 27/09/2014
Data fi: 28/09/2014

Els propers 27 i 28 de setembre celebrem la VIII edició de la fira gastronòmica de vins i caves MOM 2014

Restaurants, Comerços d’alimentació i cellers aposten per dinamitzar l’activitat comercial de l’Eix Maragall amb la fira gastronòmica.

Aquest any nous concursos, en un espai a l’aire lliure ple d’estands de degustació, animació i tallers per a petits i grans.

A partir del proper 27 de setembre i fins el 28 de setembre la plaça Maragall i el carrer Olesa s’ompliran d’establiments de restauració, xarcuteries, cellers, botigues ecològiques, pastisseries, forns i molt més per donar a degustar al públic assistent el millor d’ells mateixos.
Els estands el composaran comerços gastronòmics de la zona com la Pastisseria Mas, l’Obrador dels Quinze, la Xarcuteria Claret, Vinalium, la xarcuteria Lourdes, Tarannà amb productes gastronòmics de comerç just, la Bodega Sant Jordi, les botigues ecològiques Manduca i Salut Creixent, el Restaurant Chihuahua, El Bar-Restaurant El Timbalet, el Racó de l’Opa, el Bar Can Pere o La Parroquia, establiments de menjars preparats com Menjabè i Bocadia, cellers com Masset del Lleó i Bernaví i d’altres distribuïdors de vins i alimentació com Vinoscopio o el celler de l’Edgar tots aquests i molt més per oferir-te un ampli sortit de degustació tant gastronòmic com de vins i caves.

Hi haurà una secció de tallers infantils que endinsarà els més petits de la casa a cuinar amanides saludables, així com un taller de jocs de taula. Pels adults tastos guiats, com el que ens farà un dels sumillers de la D.O. Catalunya, taller de maridatge de formatges i un taller de coneixement com el dirigit per l’Obrador dels 15 que ens ajudarà a conèixer els diferents tipus de pa i per a que serveix cadascun. Pel que fa els concursos celebrem ja, la III edició del concurs “Cròniques Carnívores” d’hamburgueses picants i per aquest any, una novetat, la I edició del concurs MARAGALLCHEF, els inscrits hauran de portar una tapa, les 4 millors tapes passaran a la fase final que consistirà en cuinar en directe i a l’escenari un plat.

Apostem un any més per la música en directe amb els grups The Lito i fest’n’cat que tancaran la nit de dissabte.

L’aspecte més lúdic de l’acte l’aporten els concursos, concerts i tallers però el punt fort és la degustació dels productes exposats, la organització vendrà tiquets degustació amb copa inclosa que es podran bescanviar en qualsevol carpa, i que es venen anticipadament amb 2€ de descompte. Una fira que té com a objectiu principal donar a conèixer els productes de qualitat que es poden trobar als comerços del barri, i alhora crear un espai de diversió per a que tota la família s’ho passi bé sense sortir del barri.

Fitxers relacionats:
Programa (PDF)
Comentaris:Hi han 0 comentaris disponibles.

En Portada

  • Ajuntament de Barcelona Promoció Econòmica
  • Generalitat de Catalunya
  • Cambra de Comerç de Barcelona