Barcelona Comerç

Castellano  |  Català
Iniciar Sessió
Benvinguts a la web de Barcelona Comerç
La cerca no pot estar buida

Activitats

10a Rua de Carnaval de Sant Andreu

Lloc: Zona comercial de Sant Andreu
Data inici: 01/03/2014
Data fi: 02/03/2014

Preparats andreuencs i andreuenques per la jornada que s’apropa? Tot començarà amb la festa infantil el dissabte 1 de març a la sala Josep Bota de Can Fabra. Estem preparant una festa amb animació i música en directe que no deixarà a ningú quiet a la cadira. Saltar, cantar i ballar serà de lo més tranquil que farem! Vine, porta la canalla disfressada i prepareu-vos per la guerra de confeti!, passareu una tarda innolvidable!

Enguany, també, celebrem la Rua de Carnaval el pròxim diumenge 2 de març envoltats d’il·lusió e imaginació. Una festa que es consolida en la seva 10ª edició amb una participació tan massiva com anys anteriors. Un misteriós personatge donarà el tret de sortida a l’època de l’any més boja on tot és permès... ballar, saltar, disfressar-se i, naturalment, passar-ho bé!!

L’Eix Comercial, juntament amb la Comissió de Festes de Sant Andreu, organitzem la Rua de Carnaval pels carrers del barri. Aquest any, com els passats, la concentració serà a la cruïlla dels carrers Concepció Arenal amb la Rambla de Fabra i Puig a les 10 del matí.

Des d’allà, a les 11 del matí, començarem a desfilar tot fent el recorregut pels carrers de la zona comercial fins a arribar al carrer Joan Torras on girarem per tal d’arribar al Passeig de Fabra i Puig i a la plaça de Can Fabra. A l’escenari de la plaça hi haurà animació per tots aquells que vulguin estar esperant el final de la rua i on s’entregaran els premis a les millors comparses infantils, d’entitats i d’adults.

Podeu utilitzar l’etiqueta #carnavalsantandreu per penjar les vostres fotografies a les xarxes socials com twitter o instagram.

Comentaris:Hi han 0 comentaris disponibles.

En Portada

  • Ajuntament de Barcelona Promoció Econòmica
  • Generalitat de Catalunya
  • Cambra de Comerç de Barcelona