Barcelona Comerç

Castellano  |  Català
Iniciar Sessió
Benvinguts a la web de Barcelona Comerç
La cerca no pot estar buida

Activitats

Del camp al cabàs!

Lloc: Sant Andreu
Data inici: 12/02/2014
Data fi: 14/02/2014

La fira de productes ecològics de Sant Andreu torna amb més força que mai, la segona edició el pròxim 1 de març, amb la presència de diverses botigues de productes ecològics. Ens oferiran tot tipus de productes de pagès de la millor qualitat, seleccionats especialment per oferir el millor sabor directament del camp al cabàs!

Els productes ecològics tenen tot tipus de propietats beneficioses per nosaltres i el nostre entorn. No només per què són més saludables, ja que no contenen additius sintètics ni pesticides, també per què una de les màximes d’aquests productes és que són més respectuosos amb el medi ambient, ja que eviten contaminar la terra, l’aigua i l’aire respectant els aqüífers i sense provocar la desertització dels territoris.

En contra del que pensa molta gent, aquests productes de camp, estan subjectes a controls molts estrictes d’inspecció de matèries primeres, processos d’elaboració, envasat i etiquetat mitjançant empreses de control externes acreditades per la comunitat europea.

Solen ser productes amb un aspecte més natural, amb una imatge no tan artificial o un color menys uniforme però amb un gust i un contingut nutritiu molt més elevat que els aliments convencionals.

Del camp al cabàs vol oferir als veïns i veïnes del nostre barri un punt de trobada per tota aquella gent que, encara amb algun dubte, vol transformar l’excepció en la norma.
Comprar ecològic és comprar salut i sabor!!!

Comentaris:Hi han 0 comentaris disponibles.

En Portada

  • Ajuntament de Barcelona Promoció Econòmica
  • Generalitat de Catalunya
  • Cambra de Comerç de Barcelona