Barcelona Comerç

Castellano  |  Català
Iniciar Sessió
Benvinguts a la web de Barcelona Comerç
La cerca no pot estar buida

Activitats

La gastronomia com a reclam de compres

organitza Eix Maragall  ·  0 comentaris
Imprimir

Lloc: Plaça Maragall
Data inici: 10/11/2012
Data fi: 11/11/2012

Els comerços de restauració i alimentació de l’Eix Maragall surten al carrer en la 6ª edició de la Fira Gastronòmica de vins i caves MOM 2012 per donar a conèixer els seus productes

Restaurants, Comerços d’alimentació, bodegues i cellers aposten per dinamitzar l’activitat comercial de l’Eix Maragall amb la fira gastronòmica.

Any rere any gràcies a l’eficàcia dinamitzadora de la fira augmenten els seus participants i activitats

En l’edició 2011 es van donar més de 4.000 degustacions a unes 1.500 persones en un dia i mig.

A partir del proper 10 de novembre i fins l’11 de novembre la plaça Maragall s’omplirà de carpes amb productes d’alimentació diversos amb una temàtica troncal el món del vi i del cava.

Els estands el composaran comerços de qualitat de la zona com la Pastisseria Mas, l’Obrador dels Quinze, la Cansaladeria Gasch, Vinalium, Tarannà amb productes de comerç just, la Bodega Sant Jordi, les botigues ecològiques Manduca i Salut Creixent, la Xarcuteria Claret i moltes d’altres sorpreses. Restaurants com Las Brasas o la Cantina Mexicana Chihuahua i cellers com Planas Albareda, Celler Can Sais, Maset del Lleó, Celler Gelama, Celler Bernaví i d’altres distribuïdors de vins i alimentació com Sentits BCN, Lo Salat o Nico James Simply Wine.

Hi haurà una secció de tallers infantils que endinsarà els més petits de la casa a experimentar amb els sentits de l’olfacte, el tast i el tacte i tallers per adults que donaran a conèixer zones vinícoles de Catalunya i a combinar vins amb tipus d’alimentació diferents. Els tallers organitzats per l’Eix Maragall aniran a càrrec de l’Atelier d’Horta i seran realitzats per professionals de l’alimentació i enòlegs com Mihoko Shugita i Quim Piera entre d’altres.

L’aspecte més lúdic de l’acte l’aporten els concursos de la fira sense oblidar-nos de la possibilitat de degustar amb els tiquets degustació i la copa que es vendran i la final degustació d’una paella popular. Una fira que té com a intenció principal donar a conèixer els productes de qualitat que es poden trobar als comerços del barri, i alhora crear un espai de diversió per a que tota la família s’ho passi bé sense sortir del barri.

Comentaris:Hi han 0 comentaris disponibles.

En Portada

  • Ajuntament de Barcelona Promoció Econòmica
  • Generalitat de Catalunya
  • Cambra de Comerç de Barcelona